Svetainės privatumo patvirtinimas - Laikantis GDPR duomenų apdorojimo ES teisės.

1. ĮVADAS

Šiame privatumo pranešime pateikiama išsami informacija apie tai, kaip mes renkame ir tvarkome jūsų asmeninius duomenis naudodamiesi mūsų svetaine https://classiccarbs.co.uk.

Pateikdami mums savo duomenis, jūs mums garantuojate, kad esate virš 13 metų amžiaus.

Emmanuel Grigoriou t / "Classic Carbs UK" yra duomenų valdytojas, ir mes esame atsakingi už jūsų asmeninius duomenis (šiame privatumo pranešime nurodoma "mes", "mes" arba "mūsų").

Kontaktinė informacija

Mūsų išsami informacija yra:
"Classic Carbs UK"
Emmanuel Grigoriou
18 St. Cuthberts Close
West Bromwich
Vakarų Midlandsas
B70 6TP
Didžioji Britanija

Juridinio asmens vardas ir pavardė: Emmanuel Grigoriou prekiaujama kaip "Classic Carbs UK"

Elektroninio pašto adresas: [E-pašto apsaugą]

Labai svarbu, kad turima informacija apie jus būtų tiksli ir atnaujinta. Prašome pranešti mums, jei bet kuriuo metu jūsų asmeninė informacija pasikeičia, siųsdami mums el. Laišką [E-pašto apsaugą]

2. KURIE DUOMENYS DUOMENYS DĖMESĮ, KOKIĄ TIKSLĄ IR KURIEMS DIDELIA, KURIEMS DAR KARTĄ
Asmens duomenys - bet kokia informacija, galinti identifikuoti asmenį. Jame nėra anoniminių duomenų.

Mes galime apdoroti toliau nurodytas jūsų asmeninių duomenų kategorijas:

• Ryšio duomenys, į kuriuos įeina bet kokie ryšiai, kuriuos mums siunčiate per mūsų interneto svetainėje esančią kontaktinę formą elektroniniu paštu, tekstu, socialinės žiniasklaidos pranešimais, socialinės žiniasklaidos skelbimu ar bet kokiu kitu pranešimu, kurį mums siunčiate. Mes apdorojame šiuos duomenis bendravimo su jumis tikslais, kad galėtume registruoti, nustatyti teisines pretenzijas ar jas apginti. Mūsų teisėtas pagrindas šiam apdorojimui yra mūsų teisėti interesai, kurie šiuo atveju turi atsakyti į mums siunčiamus pranešimus, tvarkyti įrašus ir nustatyti, ieškoti ar ginti teisinius ieškinius.

• Kliento duomenys, į kuriuos įtraukiami duomenys apie bet kokius prekių ir (arba) paslaugų pirkimus, tokius kaip jūsų vardas, pavadinimas, atsiskaitymo adresas, pristatymo adreso el. Pašto adresas, telefono numeris, kontaktiniai duomenys, pirkimo duomenys. Retais atvejais, kai mokate mus per telefoną, kai tik jūsų mokėjimas įvykdytas, mes suskaidome ir sunaikinome jūsų kortelės duomenis. Mes apdorojame šiuos duomenis, norėdami pateikti jums įsigytas prekes ir (arba) paslaugas ir tvarkyti tokių operacijų apskaitą. Mūsų teisėtas pagrindas šiam apdorojimui yra sutarties vykdymas tarp jūsų ir mūsų ir (arba) imamasi veiksmų jūsų prašymu sudaryti tokią sutartį.

• Naudotojo duomenys, į kuriuos įtraukiami duomenys apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine ir bet kokiomis internetinėmis paslaugomis kartu su bet kokiais paskelbtais duomenimis mūsų svetainėje arba per kitas internetines paslaugas, pvz., Mūsų "Facebook" puslapį. Mes apdorojame šiuos duomenis, kad galėtume naudotis mūsų tinklalapiu, ir užtikrinsime jums atitinkamą turinį, užtikrinsime mūsų svetainės saugumą, palaikysime mūsų svetainės ir (arba) duomenų bazių atsargines kopijas ir leisime publikuoti ir administruoti mūsų tinklalapį, kitas internetines paslaugas ir verslas. Mūsų teisėtas pagrindas šiam apdorojimui yra mūsų teisėti interesai, kurie šiuo atveju leidžia mums tinkamai administruoti mūsų svetainę ir mūsų verslą.

• Techniniai duomenys, į kuriuos įtraukiami duomenys apie jūsų naudojimąsi mūsų tinklalapiu ir internetinėmis paslaugomis, pvz., Savo IP adresą, prisijungimo duomenis, informaciją apie jūsų naršyklę, apsilankymų mūsų svetainėje puslapių ilgį, puslapių peržiūrą ir naršymo kelią, išsamią informaciją apie kartų, kai naudojate mūsų tinklalapį, laiko juostos nustatymus ir kitas technologijas įrenginiuose, kuriuos naudojate pasiekti mūsų tinklalapį. Šių duomenų šaltinis yra mūsų analizės stebėjimo sistema. Mes apdorojame šiuos duomenis, kad galėtume analizuoti, kaip naudojatės mūsų tinklalapiu ir kitomis internetinėmis paslaugomis, administruoti ir apsaugoti savo verslą ir svetainę, pateikti tinkamą svetainės turinį ir reklamą, taip pat suprasti mūsų reklamos efektyvumą. Mūsų teisėtas pagrindas šiam apdorojimui yra mūsų teisėti interesai, kurie šiuo atveju mums leidžia tinkamai administruoti mūsų svetainę ir mūsų verslą, plėtoti savo verslą ir nuspręsti dėl mūsų rinkodaros strategijos.

• Rinkodaros duomenys, į kuriuos įtraukiami duomenys apie jūsų pageidavimus, gaunant iš mūsų rinkodarą ir jūsų bendravimo nuostatas. Mes apdorojame šiuos duomenis, kad galėtume dalyvauti mūsų akcijose, kuriose galėtume dalyvauti, pvz., Varžybose, apdovanojimų ir nemokamų dovanų, kad pateiktumėte tinkamą svetainės turinį ir reklamą, ir išmoksite ar suprasite šios reklamos efektyvumą. Mūsų teisėtas pagrindas šiam apdorojimui yra mūsų teisėti interesai, kuriais šiuo atveju siekiama ištirti, kaip klientai naudoja mūsų produktus / paslaugas, plėtoja juos, plečia savo verslą ir nusprendžia savo rinkodaros strategiją.

• Mes galime naudoti kliento duomenis, naudotojo duomenis, techninius duomenis ir rinkodaros duomenis, norėdami pateikti jums tinkamą svetainės turinį ir reklamą (įskaitant "Facebook" reklamas ar kitus reklaminius skelbimus) ir įvertinti ar suvokti reklamos efektyvumą, kurį mes naudojame. Mūsų teisėtas pagrindas šiam apdorojimui yra teisėti interesai, tai yra mūsų verslo augimas. Mes taip pat galime naudoti tokius duomenis, kad atsiųstumėte kitus rinkodaros pranešimus. Mūsų teisėtas pagrindas šiam apdorojimui yra sutikimas ar teisėti interesai (būtent, mūsų verslo plėtra).

Jautrūs duomenys

Mes nerenka jokios Jus dominančios informacijos. Jautri duomenys reiškia duomenis, kuriuose pateikiama išsami informacija apie jūsų rasę ar tautybę, religinius ar filosofinius įsitikinimus, seksualinį gyvenimą, seksualinę orientaciją, politines pažiūras, narystę profesinėse sąjungose, informaciją apie jūsų sveikatą ir genetinius bei biometrinius duomenis. Mes nerenkame jokios informacijos apie apkaltinamuosius nuosprendžius ir nusikaltimus.
Kai mums privaloma rinkti asmens duomenis pagal įstatymus arba pagal mūsų ir jūsų sutarties sąlygas, mums nepateikę šių duomenų, kai to paprašysite, galbūt negalėsime vykdyti sutarties (pavyzdžiui, pristatyti prekes ar paslaugas tau). Jei nepateiksite mums reikalingų duomenų, galbūt turėsime atšaukti jūsų užsakytą prekę ar paslaugą, tačiau jei mes tai padarysime, tuo metu mes apie tai pranešsime.

Mes naudosime jūsų asmeninius duomenis tik tuo atveju, jei jie bus surinkti arba, jei reikia, bus pagrįstai suderinami. Jei turėsime naudoti jūsų duomenis nesusijusiam naujam tikslui, mes informuosime jus ir paaiškinsime teisinius proceso pagrindus.

Galime apdoroti jūsų asmeninius duomenis be jūsų žinios ar sutikimo, jei tai reikalaujama ar leidžiama pagal įstatymą.

3. KAIP MES PADARYTI SAVO ASMENS DUOMENYS

Mes galime rinkti duomenis apie jus, pateikdami tiesiogiai duomenis mums (pvz., Užpildę formas mūsų svetainėje arba siųsdami mums el. Laiškus). Mes galime automatiškai rinkti tam tikrus duomenis iš jūsų, kai naudojate mūsų tinklalapį naudodami slapukus ir panašias technologijas. Daugiau informacijos apie tai rasite mūsų slapukų politikoje: https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy.

Galime gauti duomenis iš trečiųjų šalių, pvz., Analitikų teikėjų, tokių kaip "Google", esančių už ES ribų, reklamavimo tinklų, tokių kaip "Facebook", esančių už ES ribų, pvz., Paieškos informacijos teikėjai, pvz., "Google", įsikūrusi už ES ribų, techninių, mokėjimo ir pristatymo paslaugų teikėjai , pavyzdžiui, duomenų brokeriai ar agregatoriai.

Mes taip pat galime gauti duomenis iš viešai prieinamų šaltinių, tokių kaip "Companies House" ir ES rinkimų registras.

4. PREKYBOS RYŠIAI

Mūsų teisėtas pagrindas tvarkyti jūsų asmeninius duomenis, norint atsiųsti jums rinkodaros komunikatus, yra arba jūsų sutikimas, arba mūsų teisėti interesai (būtent, mūsų verslo plėtra).

Pagal Privatumo ir elektroninių ryšių taisykles mes galime jums atsiųsti mums rinkodaros pranešimus, jei (i) įsigijote ar paprašėme informacijos apie mūsų prekes ar paslaugas arba (ii) sutinkate gauti rinkodaros pranešimus ir kiekvienu atveju jūs nuo to laiko nepriėmė tokių pranešimų. Pagal šias taisykles, jei esate ribotos atsakomybės bendrovė, mes galime atsiųsti jums rinkodaros el. Laiškus be jūsų sutikimo. Tačiau vis tiek galite bet kada atsisakyti gauti mums rinkodaros el. Laiškus.

Prieš pasidalydami savo asmeninius duomenis su trečiąja šalimi savo rinkodaros tikslais, gausime jūsų aiškų sutikimą.

Jūs galite paprašyti mūsų ar trečiųjų šalių bet kuriuo metu nustoti siųsti jums rinkodaros pranešimus, laikydamiesi atsisakymo nuorodų bet kokiam jums išsiųstam rinkodaros pranešimui.

Jei atsisakysite gauti rinkodaros komunikacijų, šis atsisakymas netaikomas asmens duomenims, pateiktiems dėl kitų sandorių, tokių kaip pirkimai, garantijos registracija ir kt.

5. JŪSŲ ASMENS DUOMENŲ ATSKLEIDIMAS

Galbūt turėsime bendrinti jūsų asmeninius duomenis su šalimis, nurodytomis toliau:

• Paslaugų teikėjai, teikianti IT ir sistemos administravimo paslaugas.
• Profesionalūs patarėjai, įskaitant teisininkus, bankininkus, auditorius ir draudikus
• Vyriausybinės institucijos, kurios reikalauja, kad mes praneštume apie tvarkymo veiklą.
• Trečiosios šalys, kurioms mes parduodame, perduodame ar sujungiame savo verslo ar turto dalis.

Mes reikalaujame, kad visi tretieji asmenys, kuriems mes perduodame jūsų duomenis, gerbtų jūsų asmens duomenų saugumą ir elgtųsi pagal įstatymus. Mes leidžiame tik tretiesiems asmenims apdoroti jūsų asmeninius duomenis tam tikrais tikslais ir laikydamiesi mūsų instrukcijų.

6. TARPTAUTINĖS PERKĖLIMO SĄLYGOS - JEIGU PERKĖLIMAI IŠ EEE.

Šalys, nepriklausančios Europos ekonominei erdvei (EEE), ne visada siūlo tokį patį jūsų asmens duomenų apsaugos lygį, taigi pagal Europos teisę draudžiama perduoti asmens duomenis už EEE ribų, išskyrus atvejus, kai perdavimas atitinka tam tikrus kriterijus.

Kai kurie trečiųjų šalių paslaugų teikėjai yra įsikūrę už Europos ekonominės erdvės ribų (EEE), todėl jų tvarkant jūsų asmens duomenis bus perduodami duomenys už EEE ribų.

Kai perduosime jūsų asmeninius duomenis iš EEE, mes dedame visas įmanomas pastangas, kad užtikrintume tokį patį duomenų saugumo lygį, užtikrinant bent vieną iš šių apsaugos priemonių:

• Mes tik perduosime jūsų asmens duomenis šalims, kurias Europos Komisija patvirtino kaip užtikrinančius tinkamą asmens duomenų apsaugos lygį; arba
• Kai naudojame tam tikrus paslaugų teikėjus, galime naudoti tam tikras sutartis ar elgesio kodeksus arba Europos Komisijos patvirtintus sertifikavimo mechanizmus, kurie suteikia Europoje tokią pat apsaugą asmens duomenims; arba
• Jei mes naudojame JAV priklausančius teikėjus, kurie yra ES ir JAV privatumo apsaugos skydo dalis, galime perduoti duomenis jiems, nes jie turi lygiavertes apsaugos priemones.
Jei nė viena iš minėtų apsaugos priemonių negalima, mes galime prašyti jūsų aiškiai sutikti dėl konkretaus perdavimo. Jūs turėsite teisę bet kuriuo metu atšaukti šį sutikimą.

7. DUOMENŲ SAUGUMAS

Mes įdiegėme apsaugos priemones, kad jūsų duomenys nebūtų atsitiktinai pamesti, naudoti, pakeisti, atskleisti ar pasiekti be leidimo. Mes taip pat leidžiame prieigą prie jūsų asmeninių duomenų tik tiems darbuotojams ir partneriams, kurie turi verslą, turi žinoti tokius duomenis. Jie tvarkys tik jūsų asmeninius duomenis vadovaudamiesi mūsų nurodymais ir privalo laikytis konfidencialumo.

Turime procedūras, leidžiančias įveikti bet kokį įtariamą asmens duomenų saugumo pažeidimą ir pranešti jums ir bet kuriam taikytojui apie pažeidimą, jei mums teisiškai privaloma.

8. DUOMENŲ SUSIDARYIMAS

Mes išsaugosime jūsų asmens duomenis tik tiek, kiek to reikalauja mūsų surinktiems tikslams pasiekti, taip pat siekiant patenkinti bet kokius teisinius, apskaitos ar ataskaitų teikimo reikalavimus.

Sprendžiant, koks yra tinkamas laikas laikyti duomenis, mes žiūrime į jo dydį, pobūdį ir jautrumą, galimą neteisėto naudojimo ar atskleidimo žalos riziką, tvarkymo tikslus, jei juos galima pasiekti kitais būdais ir teisiniais reikalavimais.

Mokesčių tikslais įstatymas reikalauja, kad mes išlaikytume pagrindinę informaciją apie savo klientus (įskaitant kontaktinius duomenis, asmens tapatybę, finansinius duomenis ir operacijų duomenis) šešerius metus nuo to, kai jie nebebūtų klientais.

Kai kuriais atvejais mes galime anonimizuoti jūsų asmeninius duomenis mokslinių tyrimų ar statistikos tikslais, tokiu atveju mes galime šią informaciją naudoti neribotą laiką be tolesnio įspėjimo jums.

9. JŪSŲ TEISINĖS TEISĖS

Pagal duomenų apsaugos įstatymus turite teises, susijusias su savo asmeniniais duomenimis, įskaitant teisę prašyti prieigos, taisymo, ištrynimo, apribojimo, perdavimo, prieštaravimų apdorojimui, duomenų perkeliamumui ir (jei teisėtas pagrindas yra sutikimas) atšaukti sutikimą.

Daugiau apie šias teises galite sužinoti:
https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/
Jei norite pasinaudoti pirmiau nurodytomis teisėmis, rašykite mums adresu [E-pašto apsaugą]
Jei norite pasiekti savo asmens duomenis (arba naudotis kitomis teisėmis), jums nereikės mokėti mokesčio. Tačiau mes galime nustatyti pagrįstą mokestį, jei jūsų prašymas yra akivaizdžiai nepagrįstas, pasikartojantis ar per didelis, arba atsisakyti įvykdyti jūsų prašymą tokiomis aplinkybėmis.

Mums gali tekti prašyti konkrečios informacijos iš jūsų, kad galėtume patvirtinti jūsų tapatybę ir užtikrinti jūsų teisę susipažinti su jūsų asmeniniais duomenimis (ar pasinaudoti savo kitomis teisėmis). Tai yra saugumo priemonė, skirta užtikrinti, kad asmeniniai duomenys nebūtų atskleisti jokiam asmeniui, kuris neturi teisės jį gauti. Mes taip pat galime susisiekti su jumis, norėdami paprašyti papildomos informacijos, susijusios su jūsų prašymu, siekiant pagreitinti mūsų atsakymą.

Mes bandome atsakyti į visus teisėtus prašymus per vieną mėnesį. Kartais tai gali užtrukti ilgiau nei mėnesį, jei jūsų užklausa yra ypač sudėtinga arba jūs pateikėte daug prašymų. Šiuo atveju mes jus informuosime.

Jei nesate patenkintas kokiu nors aspektu, kaip mes renkamės ir naudosime jūsų duomenis, turite teisę kreiptis į duomenų priežiūros komisarą (ICO), atsakingą už duomenų apsaugos klausimus (www.ico.org.uk). Būtume dėkingi, jei pirmiausia susisiektumėte su mumis, jei turite skundą, kad galėtume pabandyti jį išspręsti.

10. TREČIŲJŲ ŠALIŲ NUORODOS

Ši svetainė gali būti nuorodų į trečiųjų šalių svetaines, papildinius ir programas. Paspaudę šias nuorodas arba įgalinęs tuos ryšius, trečiosios šalys gali leisti rinkti ar dalintis duomenimis apie jus. Mes nekontroliuojame šių trečiųjų šalių svetainių ir neatsako už jų pareiškimus dėl privatumo. Kai paliekate mūsų tinklalapį, rekomenduojame perskaityti kiekvienos lankomos svetainės privatumo įspėjimą.

11. COOKIES

Galite nustatyti, kad naršyklė atsisakytų visų arba kai kurių naršyklės slapukų arba įspėtų jus, kai tinklalapiuose nustatoma arba prieinama slapukai. Jei išjungiate arba atsisakote slapukų, atkreipkite dėmesį, kad kai kurios šios svetainės dalys gali tapti nepasiekiamos arba netinkamai veikia. Norėdami gauti daugiau informacijos apie naudojamus slapukus, žr. Https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy

PAKEISTI PRANEŠIMAS:
Kaip ir bet kuriame iš mūsų administracinių ir teisinių pranešimų puslapių, šio puslapio turinys gali ir bus keičiamas laikui bėgant. Atitinkamai, šis puslapis gali būti skaitytas kitaip nuo to paties kito apsilankymo. Šie pakeitimai yra būtini ir atliekami ClassicCarbs.co.uk, siekiant apsaugoti jus ir mūsų ClassicCarbs.co.uk svetainę. Jei šis puslapis yra jums svarbus, jūs turėtumėte dažnai tikrinti, ar nėra jokio kito pranešimo apie pakeistą turinį prieš pakeitimą arba po jo.

KLAUSIMAI / PASTABOS / KONCERTAI:
Taip pat galite aplankyti www.allaboutcookies.org (… Arba https://www.aboutcookies.org/ ) daugiau informacijos apie slapukus, įskaitant tai, kaip ištrinti visus mūsų slapukus iš savo naršyklės po to, kai paliekate mūsų svetainę.

Jei turite kokių nors klausimų dėl šio puslapio turinio arba tiesiog norite susisiekti su mumis dėl kitos priežasties, tai galite padaryti atlikdami šią nuorodą: https://classiccarbs.co.uk/contact-us